Svindekoteletter i appelsinsauce

Svindekoteletter i appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter, afpudste for fedt. (ca. 150 g. pr stik.)
 Salt
 friskkværnet sort peber.
2 tsk.tørret salvie.
25 g.plantemargarine.
1 fedpresset hvidløg.
15 g.maizenamel.
3 dl.hønsebouillon.
6 spsk.appelsinsaft.
2 pillede appelsiner i stykker.
 
 Pynt:
 Brøndkarse
 
Opskrift:
Krydre koteletterne med salt, peber og salvie. Opvarm margarinen i en pande og svits det pressede hvidløg i 1 min. Brun koteletterne på begge sider, tag dem op og sæt dem til side.

Rør maizena i det tiloversblevne fedtstof og lad det koge i et par min. Tilsæt gradvis bouillon og appelsinsaften og lad det komme i kog. Læg koteletterne tilbage på panden, dæmp for varmen, tilsæt stykkerne fra den ene appelsin, læg låg på og lad det hele simre i ca. 40 min. Smag saucen til med krydderier.

Anbring koteletterne på et serveringsfad, sammen med stykkerne fra den anden appelsin. Hæld saucen over og server koteletterne, pyntet med brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 11007 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu