Svindekoteletter i appelsinsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Krydre koteletterne med salt, peber og salvie.
Opvarm margarinen i en pande og svits det pressede hvidløg i 1 min.
Brun koteletterne på begge sider, tag dem op og sæt dem til side.
Rør maizena i det tiloversblevne fedtstof og lad det koge i et par min. Tilsæt gradvis bouillon og appelsinsaften og lad det komme i kog. Læg koteletterne tilbage på panden, dæmp for varmen, tilsæt stykkerne fra den ene appelsin, læg låg på og lad det hele simre i ca. 40 min. Smag saucen til med krydderier. Anbring koteletterne på et serveringsfad, sammen med stykkerne fra den anden appelsin. Hæld saucen over og server koteletterne, pyntet med brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 11007 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne