Ovn-koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne brunes i fedtstoffet på panden.
Lægges i et ovnfast fad, og krydres med salt og peber.
Skiveskåret løg, og skiveskåret pebre kommes i fedtstoffet på panden og steger lidt. Dåsetomaterne med væde hældes ved, og skyl dåsen med LIDT vand og hæld også det ved. Koger lige op og smages til med salt og peber. Hældes over koteletterne, og fadet stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20-25 min. evt. med låg eller folie over. Løse ris og flute serveres til |
|
Opskriften er vist 70098 gange,
og udskrevet 1043 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Rumle - 2008-04-01 18:26:19 God let opskrift. Skiftede dog peberfrugten ud med bladselleri i stedet. Giver en mere krydret smag... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne