Orangestegte svinekoteletter med karrysauce

Orangestegte svinekoteletter med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Orangestegte svinekoteletter med karrysauce, billede 4 Orangestegte svinekoteletter med karrysauce, billede 1 Orangestegte svinekoteletter med karrysauce, billede 2 Orangestegte svinekoteletter med karrysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
 olie
2 appelsiner
 lidt rosmarin
 salt
 peber
 
 Karrysauce:
1 æbler
1 løg
 olie
 spsk.karry
5 dl.svinebouillon eller vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Koteletterne brunes og lægges i et ildfast fad.

Appelsinerne skæres i skiver og lægges på koteletten. Koteletterne drysses med rosmarin og steges i ovnen ved 180-200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

Karrysauce:
Løget pilles og hakkes fint. Æblet skæres i fine tern.

Løget steges i en gryde til stykkerne er glasklare. Tilsæt æbleternene og lad det simre, der drysses med karry, og tilsættes en halv liter vand. Lad det koge op, smag til med, salt og peber.

Sigt saucen og jævn.





karakterer:
Opskriften er vist 29644 gange,
og udskrevet 654 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-30 10:03:48
Saucen er meget tynd og smager desuden næsten ikke af noget og så er koteletterne også ret intetsigende. I det hele taget ikke en særligt spændende ret.