Orangestegte svinekoteletter med karrysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne brunes og lægges i et ildfast fad.
Appelsinerne skæres i skiver og lægges på koteletten. Koteletterne drysses med rosmarin og steges i ovnen ved 180-200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter. Karrysauce: Løget pilles og hakkes fint. Æblet skæres i fine tern. Løget steges i en gryde til stykkerne er glasklare. Tilsæt æbleternene og lad det simre, der drysses med karry, og tilsættes en halv liter vand. Lad det koge op, smag til med, salt og peber. Sigt saucen og jævn. |
|
Opskriften er vist 29644 gange,
og udskrevet 654 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2011-05-30 10:03:48 Saucen er meget tynd og smager desuden næsten ikke af noget og så er koteletterne også ret intetsigende. I det hele taget ikke en særligt spændende ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne