Marinedrede koteletter med basilikum
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Bank Koteletterne let ud.
Pisk marinaden sammen hæld den over koteletterne. Vend den af og til og lad dem stå koldt og tildækkede gerne 3 - 4 timer.
Brun smørret på panden og steg koteletterne heri 4-5 min. på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre. Tag koteletterne op og hold dem varme. Skær tomater i både og steg dem i fedtstof på panden. hæld marinaden fra kødet ved, drys med salt og et nip sukker servér tomaterne ved siden af koteletterne. |
|
Opskriften er vist 9113 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne