Koteletter med paprika
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forbered tilbehør, Kartoffel- og grønsagsmos. Ris, bulgur, kartofler eller flute kan bruges.
Pil løgene og skær dem i både.
Bank koteletterne flade og skær det overflødige fedt fra, drys med paprika på begge sider og vend dem i mel. Steg koteletterne i olien ca. 5 min. på hver side, drys med salt og peber, læg dem i et ovnfast fad, som holdes varmt på en kogeplade sat på svag varme (2-3). Steg løgene på panden til de er gyldne, lad dem blive på panden. Kom tomater, vand og oregano på panden, lad det simre i 5 min. Jævn sovsen med mel, (1 spsk mel + 1 dl vand i en melryster) kom jævningen langsomt i sovsen medens den koger svagt, stop når den har en passende konsistens. Hæld sovsen med løg over koteletterne. |
|
Opskriften er vist 34804 gange,
og udskrevet 570 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne