Kotelet og broccoli i fløde-/ostesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes lyse på panden i margarinen.
Koteletterne lægges i et ovnfast fad.
Broccolien deles i buketter og koges i 3-4 min. Sovsen laves på panden af margarinen og fløden. Når fløden er meget varm hældes osten i, så sovsen jævner. Hæld sovsen over koteletterne Sæt fadet i ovnen i 20-30 min. Server med brød og evt. salat. |
|
Opskriften er vist 17525 gange,
og udskrevet 326 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-09-18 15:45:23 Jeg vil tro 200 grader C. alm. ovn anonym - 2022-08-25 17:28:40 Hvor høje grader på ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne