Kotelet og broccoli i fløde-/ostesovs

Kotelet og broccoli i fløde-/ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinenakkekoteletter
1 broccoli (eller blomkål)
5 dl.Piskefløde
 lidt margarine (til bruning af koteletterne)
1 lille pakke reven Mozzarellaost
 
Opskrift:
Koteletterne brunes lyse på panden i margarinen. Koteletterne lægges i et ovnfast fad.

Broccolien deles i buketter og koges i 3-4 min.

Sovsen laves på panden af margarinen og fløden. Når fløden er meget varm hældes osten i, så sovsen jævner. Hæld sovsen over koteletterne

Sæt fadet i ovnen i 20-30 min.

Server med brød og evt. salat.





karakterer:
Opskriften er vist 17525 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-09-18 15:45:23
Jeg vil tro 200 grader C. alm. ovn

  -   2022-08-25 17:28:40
Hvor høje grader på ovnen?