Kloster koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Kødet dyppes i sammenpisket æg og vendes i en blanding af frisk hakkede krydderurter og rasp.
Koteletterne steges i halvdelen af smørret.
Tomaterne halveres og steges i resten af smørret. Koteletterne anrettes sammen med de stegte tomater. Retten drysses med hakket persille. . |
|
Opskriften er vist 17766 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne