Koteletter med kålsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Tag koteletterne af panden og smør dem med tomatpure samt et tyndt lag farin. Læg dem i et ildfast fad og læg tynde skiver af citron uden skal samt tomat ovenpå. Stil koteletterne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Tag fadet ud af ovnen og lad dem trække 5 minutter under stanniol inden servering. Skær evt. fedtkanten af koteletterne ved servering.
Snit rødkål og hvidkål i tynde strimler. Lun forsigtigt ribsgeleen op til den bliver flydende. Tag den af varmen og pisk fløden i. Smag den til med en anelse salt og peber. Skræl appelsinerne med en kniv og skær dem i fileter. Vend dem i kålstrimlerne. Rist valnødderne let på en tør pande og vend dem i salaten. Hæld dressingen over salaten. |
|
Opskriften er vist 8677 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anita 2/12-2009 - 2009-12-02 19:42:26 Koteletter smagte rigtig godt. Fik ikke lavet salaten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne