Koteletter med kålsalat

Koteletter med kålsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke
15 g.smør
2 spsk.tomatpure
2 spsk.brun farin
1 citron
1 tomat
 salt
 peber
 
 Kålsalat:
0.125 rødkål
0.125 hvidkål
2 spsk.ribsgele
2 spsk.fløde
3 appelsiner
10 valnødder
 
 Tilbehør:
300 g.brød
 
 
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side. Tag koteletterne af panden og smør dem med tomatpure samt et tyndt lag farin. Læg dem i et ildfast fad og læg tynde skiver af citron uden skal samt tomat ovenpå. Stil koteletterne i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter. Tag fadet ud af ovnen og lad dem trække 5 minutter under stanniol inden servering. Skær evt. fedtkanten af koteletterne ved servering.

Snit rødkål og hvidkål i tynde strimler. Lun forsigtigt ribsgeleen op til den bliver flydende. Tag den af varmen og pisk fløden i. Smag den til med en anelse salt og peber. Skræl appelsinerne med en kniv og skær dem i fileter. Vend dem i kålstrimlerne. Rist valnødderne let på en tør pande og vend dem i salaten. Hæld dressingen over salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 8677 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-02 19:42:26
Koteletter smagte rigtig godt. Fik ikke lavet salaten.