Koteletter med champignon og ost
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern ben og fedt fra koteletterne, krydr med salt og peber.
Brun dem i gyldent smør i en sauterpande, ca. 2 minutter på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.
Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 minutter. Tilsæt Herbes de provence og piskefløde. Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber. Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet. Serveres med Frisk pasta. |
|
Opskriften er vist 43337 gange,
og udskrevet 1011 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer gitte g - 2011-03-18 15:31:20 En skam at fjerne benet, da dette tilføjer smag til retten! Louise - 2010-10-17 02:20:52 Fløden BØR ikke erstattes... Det kommer 100% an på, hvilken kur man følger.. Spiser du efter KISS kuren, skal du have ligemeget fed-protein-kulhydrat. Dette gør, at det ofte er den fedeste fløde/oste osv. Helena.. - 2009-04-17 20:00:20 MUMS .. Det er bare lækkert og så er det os nemt og lave.. ladyblue - 2008-07-01 18:13:37 Fulgte opskriften, men tilsatte vand, da sovsen blev for tyk. Ikke en opskrift jeg vil gemme. Jonna - 2008-06-30 08:53:59 god som slankemad, lav den lidt om, smør = becel, fløde = creme fine 7%, ost mindste fedt %, den smager himmelsk, har lavet den mange gange.I stedet for at koge i panden, sæt i ovn 20 min. sidste 5 min. med ost på. Mie - 2008-06-30 00:56:20 Ser rigtig godt ud. Den må prøves, men med små nye kartofler til i stedet for pasta. Peter Sørup - 2005-01-01 01:01:01 fløden bør erstattes af madlavningsfløde 18% |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne