Koteletter med abrikos, chili og spinatpasta
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Overhæld abrikoserne med 1/2 dl kogende vand og lad dem afkøle. Blend abrikoser med vandet og saft af lime og appelsin til en jævn sauce. Hak chilien groft og kom den i saucen. Smag til med vineddike, salt og peber.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Tag 1/3 af abrikos - chilisaucen fra og pensl koteletterne på begge sider og krydr med peber. Steg dem på en varm grillpande 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt. Skær evt. fedt-kanten af koteletterne. Resten af saucen serveres kold eller varm til retten. Pluk spinaten fri for grove stilke og skyl den grundigt. Kog pastaen. Svits finthakket hvidløg og skalotteløg i en gryde i olie og tilsæt spinaten. Krydr med salt og peber og vend spinaten på panden til den netop falder sammen. Vend den friskkogte, afdryppede pasta i spinaten og smag til med salt og peber. Tips: I stedet for frisk spinat kan bruges optøet frossen hel spinat, hvor vandet er trykket af. I frisk chili sidder det meste af styrken i mellemvæge og frø. Vil du have en mild chilismag, så brug kun selve frugtkødet. |
|
Opskriften er vist 9981 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-17 15:13:55 Dejlig nem og velsmagende ret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne