Kotelet med grilltomat og dampet græskar
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne skæres op i den side, hvor sværen sidder og fyldes med abrikoser, mandler og kørvel, som er hakket fint. Dernæst brunes koteletterne i olie på en varm pande og kommes i et ildfast fad. Det stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12-15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.
Græskarret skæres i grove tern og kommes op i en gryde med olie. Det varmes langsomt op. Når det begynder at stege tilsættes fonden, og der krydres med salt og peber. Låg lægges på, og de dampes, til de er møre. Tomaternes blomst fjernes, og der laves et kryds i toppen af tomaten. Smørret smeltes og hældes over tomaterne. Det krydres med salt og peber. Stilles i ovn 8-12 minutter ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 8729 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne