Kotelet med grilltomat og dampet græskar

Kotelet med grilltomat og dampet græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter af 180-200 gram
12 tørrede abrikoser
125 g.mandler
 kørvel
 
 Græskar:
4-500 g.græskar
2 spsk.olivenolie
½ fond
 salt
 peber
 
 tomat:
4 storetomater
2 spsk.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Koteletterne skæres op i den side, hvor sværen sidder og fyldes med abrikoser, mandler og kørvel, som er hakket fint. Dernæst brunes koteletterne i olie på en varm pande og kommes i et ildfast fad. Det stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12-15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.

Græskarret skæres i grove tern og kommes op i en gryde med olie. Det varmes langsomt op. Når det begynder at stege tilsættes fonden, og der krydres med salt og peber. Låg lægges på, og de dampes, til de er møre.

Tomaternes blomst fjernes, og der laves et kryds i toppen af tomaten. Smørret smeltes og hældes over tomaterne. Det krydres med salt og peber. Stilles i ovn 8-12 minutter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 8729 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu