Italienske svinekoteletter 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid koteletterne med salt, peber og krydderiblandingen. Brun dem i smør på en stegepande, ca. 2 minutter på hver side.
Skær tomaterne i mindre stykker og kom den sammen med væden og de 2 tsk. reven citronskal i stegepanden. Tilsæt herefter citronsaft og presset hvidløg. Dæk med et låg, og lad koteletterne småsimre til de er gennemstegte, ca. 10 – 15 minutter. Smag evt. til med flere krydderier. Drys hakket persille og reven citronskal over lige inden retten serveres. Som tilbehør anvendes ris eller pasta. |
|
Opskriften er vist 66585 gange,
og udskrevet 2332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Ciel - 2016-03-31 10:58:55 Min kæreste og jeg lavede lidt om på retten. I stedet for at bruge merian, brugte vi timian og basilikum og ellers resten, og der kom ikke meget på. Det blev på ingen måde stærkt, og smagte lækkert. Vi kom lidt ekstra citronsaft i, da vi gerne ville have en syrlig ret. KHA - 2009-02-27 16:52:04 Endnu en kommentar, hvor der anbefales champignon fra glas. Det kan da ødelægge selv den bedste sovs/ret. I stedet for flåede tomater, bruger jeg hakkede. Er der kun flåede på lager bruger jeg stavblenderen til at dele dem med. Blenderen passer i dåsen, bare hæld lidt af væden fra først. Kat.. - 2007-10-30 16:20:11 Et glas champinonger... så bliver den perfekt duchess - 2005-01-01 01:01:01 tilføjede lidt fløde, for den var lidt stærk for børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne