Hotte koteletter med bulgursalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletter
Brun koteletterne 1/2 minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 minutter på hver side. Drys med salt. Del chilipeberne på langs og fjern kernerne, pil løgene og skræl ingefæren. Hak det hele fint, og svits blandingen ca. 2 minutter i lidt fedtstof. Tilsæt strimlet bambusskud, bouillon og fløde. Kog det igennem. Smag "fyldet" til og fordel det på koteletterne. Bulgursalat: Bland den kogte bulgur med halve tomatskiver, hakket løg og persille. Hæld dressingen over og lad salaten trække ca. 15 minutter i køleskabet. Anret bulgursalaten på friske salatblade. |
|
Opskriften er vist 16220 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne