Fyldt svinekotelet

Fyldt svinekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tyk svinekotelet på 200 gram
1 fedhvidløg
1 spsk.olie
2 spsk.blandede hakkede krydderurter
1 skivekogt skinke (30 gram)
1 tsk.smør
0.5 trekant smelteost
1 spsk.fløde
1 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tør koteletten godt og skær en lomme i den med en spids, skarp kniv.

Pil hvidløget, hak det fint og rør det sammen med olien og de blandede krydderurter. Vend koteletten i denne blanding og lad den stå og trække lidt.

Imens skæres skinken i terninger og svitses let i smør. Smelteosten skæres i små flager og røres i skinken sammen med fløden, hvorefter det hele for lov at stå og snurre sammen for ganske svag varme. Rør persille og hvid peber i denne blanding.

Fyld koteletten med skinke-oste-massen og luk åbningen med tandstikker eller kødpinde. Varm en pande godt og steg den fyldte kotelet på tør pande for middel varme, til den er brun og sprød. Den skal have 6-8 minutter på hver side, og den skal pensles adskillige gange med kryddermarinaden under stegningen. Når koteletten er færdigstegt, krydres den med salt og peber


Hertil passer: små pillekartofler og stegt tomat. Begge dele steges i den tiloversblevne kryddermarinade, og tomaten pensles under stegningen på samme måde som koteletten blev. Imens det foregår, holdes den færdige kotelet varm mellem to varme tallerkener.





karakterer:
Opskriften er vist 39245 gange,
og udskrevet 787 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
tilføjede artiskokhjerter med fetafyld