Fyldt svinekotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Tør koteletten godt og skær en lomme i den med en spids, skarp kniv.
Pil hvidløget, hak det fint og rør det sammen med olien og de blandede krydderurter. Vend koteletten i denne blanding og lad den stå og trække lidt. Imens skæres skinken i terninger og svitses let i smør. Smelteosten skæres i små flager og røres i skinken sammen med fløden, hvorefter det hele for lov at stå og snurre sammen for ganske svag varme. Rør persille og hvid peber i denne blanding. Fyld koteletten med skinke-oste-massen og luk åbningen med tandstikker eller kødpinde. Varm en pande godt og steg den fyldte kotelet på tør pande for middel varme, til den er brun og sprød. Den skal have 6-8 minutter på hver side, og den skal pensles adskillige gange med kryddermarinaden under stegningen. Når koteletten er færdigstegt, krydres den med salt og peber Hertil passer: små pillekartofler og stegt tomat. Begge dele steges i den tiloversblevne kryddermarinade, og tomaten pensles under stegningen på samme måde som koteletten blev. Imens det foregår, holdes den færdige kotelet varm mellem to varme tallerkener. |
|
Opskriften er vist 39245 gange,
og udskrevet 787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer susanne.aloehealth - 2005-01-01 01:01:01 tilføjede artiskokhjerter med fetafyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne