Fadkoteletter i sur-sød sauce

Fadkoteletter i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 fadkoteletter, 1 cm tykke uden ben
10 g.smør
150 g.frosne miniløg
300 g.frosne haricots verts
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.Rødvinseddike
2 spsk.Ananasjuice
2.5 dl.Hønsebouillon
1 spsk.Sød chilisauce eller tomatpure
1.5 spsk.farin eller sukker
3 tsk.majsstivelse
 
 Tilbehør:
4 dl.løse ris
 små skåle med rosiner
 en lille dåse ananas i tern (200 gram)
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne til saucen sammen i en skål og stil det parat.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun dem ca. ½ minut på hver side. Krydr. Med salt og læg dem på en tallerken.

Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter. Kom bønner ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grønsagerne af og hold dem varmt tildækket.

Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig. Læg koteletterne i og lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber.

Anret kødet oven på grøntsagerne og hæld saucen over.

Tips:

Saucen kan tilsættes 1/2 tsk. stødt chili, hvis den ønskes stærkere. Halvdelen af miniløgne kan undlades, og bønnespirer vendes hurtigt i, efter at bønnerne er møre.





karakterer:
Opskriften er vist 16739 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu