Djævlekoteletter med bønnesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med salaten.
Skræl kartoflerne, skær dem i både eller skiver og kog dem næsten møre i letsaltet vand - ca. 10 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem herefter i vineddiken. Læg låg på gryden. Nip friske bønner og kog dem i letsaltet vand et par minutter. Frosne bønner skal ikke koges (blancheres) først. Svits fintsnittet rødløg og finthakket hvidløg i en gryde i olie og vend bønnerne i. Tilsæt kartoflerne, spæd med bouillon eller vand og lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter til bønner og kartofler er møre. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra vineddike. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Skær en "lomme" i koteletterne, Rør dijonsennep sammen med grofthakket chili uden frø og mellemvæge, citronsaft og salt. Fyld blandingen i lommen på koteletterne. Brug en teske eller kom fyldet i en plastpose med et lille hul. Luk koteletterne med en tandstikker. Drys groft peber på den ene side af koteletten. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 1 minut på hver side med pebersiden nedad først. Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side. Skær evt. fedtkanten fra koteletterne. Tips: Hvis du er til stærkere mad, kan du hakke en hel chili. |
|
Opskriften er vist 53710 gange,
og udskrevet 1031 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer den skæve kok - 2009-03-06 09:02:17 god opskrift en anderledes måde at få koteletter på, min søn sagde det mindede ham om sommer - god ide at lave denne ret om sommeren. kartoflerne og bønnerne udgjorde det lidt som en let varm kartofel salat, uhmmmm. forslag ift at komme senneps blandningen ind i koteletten; brug en engangssprøjte, fordel intet eller kun et lille rids i koteletten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne