Koteletter med krydderurtesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg koteletterne ved jævn varme ca. 4 min. - vend af og til. Drys med salt og peber. Tag koteletterne op og lad dem hvile tildækket mens resten af retten tilberedes.
Rist champignoner i kvarte og skalotteløg i både ved jævn varme i ca. 4 min. eller til løgene er møre uden at være bløde. Tilsæt cherrytomater, salt og peber og steg yderligere i ca. 1 min. Smag til. Hæld Cheasy saucen i en tykbundet gryde og bring saucen i kog under omrøring. Ved serveringen: Anret koteletterne på et varmt fad sammen med de stegte grønsager og server saucen i en varm skål. |
|
Opskriften er vist 22642 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne