Koteletter med løgsauce

Koteletter med løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 nakkekoteletter (a ca. 125 g.)
 friskkværnet peber
10 g.smør
0.25 tsk.groft salt
 
 Løgsauce
10 g.smør
7 finthakkede chalotteløg (ca. 150 g.)
1 dl.pilsner øl, f.eks. hof
2.5 dl.Karolines Steak Sauce
0.25 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 Frisk, hakket bredbladet persille
 
 Tilbehør:
500 g.kartofler
200 g.gulerødder
 
Opskrift:
Tør kødet og drys det med peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun koteletterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Steg derefter koteletterne ved jævn varme i 8-10 min - vend dem af og til. Drys med salt.

Løgsauce:
Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt øl og kog uden låg i ca. 2 min. Tilsæt Steak Sauce og salt og bring løgsaucen i kog under omrøring. Smag til.





karakterer:
Opskriften er vist 15636 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu