Koteletter med løgsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Tør kødet og drys det med peber. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun koteletterne ved kraftig varme ca. 1 min. på hver side. Steg derefter koteletterne ved jævn varme i 8-10 min - vend dem af og til. Drys med salt.
Løgsauce: Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt øl og kog uden låg i ca. 2 min. Tilsæt Steak Sauce og salt og bring løgsaucen i kog under omrøring. Smag til. |
|
Opskriften er vist 15636 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne