Italienske svinekoteletter

Italienske svinekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italienske svinekoteletter, billede 4 Italienske svinekoteletter, billede 1 Italienske svinekoteletter, billede 2 Italienske svinekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter
25 g.smør
1 tsk.salt
 peber
 
 Sauce:
2 fedhvidløg
25 g.smør
 spsk.hvedemel
1 dl.vand
2 dl.piskefløde
5 dl.bouillon (terning f.eks. oksekød + vand)
 tsk.salvie
1 spsk.balsamicoeddike
1 dl.rosiner
 
 
Opskrift:
Steg koteletter i smør – ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne af og hold dem varme.

Pil og hak hvidløgsfeddene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel og rør det ind i smørret, tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring, spæd op med fløde, smag til med salt, peber, salvie og balsamicoeddike og tilsæt til sidst rosiner. Lad saucen koge op.

Læg koteletterne i saucen og lad dem simrer med et par minutter.

Server med let kogte grøntsager og kartofler eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 84304 gange,
og udskrevet 1350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-16 10:26:45
Dejlig nem og velsmagende ret. Jeg brugte kapers sammen med rosiner

  -   2007-11-19 07:27:50
Man bruger IKKE oksebouillon til svinekød. Brug hønsebouillon og brug meget mindre fløde. Alt for megen fløde giver megen lidt smag af saucen. Så brug kun lidt fløde og jævn eventuelt med maizena.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smag forsigtigt til med balsamico! der skal måske kun 1/2 spsk. balsamicoeddike til...