Koteletter med sur-sød rosinsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie på en varm pande.
Gennemsteges ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side.
Tages og holdes lune under alufolie.
Rødløg og æbler skæres i små tern der svitses på panden. Rosiner, vand, citronsaft, sukker og spidskommen tilsættes og saucen koges i 5 min. Majsstivelse røres ud med 1 spsk. vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber og hældes over koteletterne. Blomkålen deles i buketter der koges møre i letsaltet vand i 5 min. Blomkålsbuketterne afdryppes og svitses i olie på en pande til de får farve. Serveres med Basmatiris. |
|
Opskriften er vist 7693 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2008-04-10 11:17:44 Dejlig ret, tilsatte dog 4½ dl. vand. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kan forstærkes med 1 spsk. sød chili sauce og 1 knsp chiliflager. Panerede koteletter og råstegte kartoffelbåde går også fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne