Svinekoteletter med tomat og linser
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Forkog linserne i letsaltet vand i 10 minutter.
Pensl koteletterne med olie, drys med salt og peber og grill dem 15-18 min. med jævnlig vending. Prøv ved støttemusklen at skære et snit, når den er rosa, er resten af koteletten gennemstegt. Sauter imens løget i olie i panden i 5 min. Tilsæt hvidløg, gulerod, selleri og sauter videre i 5 min. Kom tomater ved og rør rundt. Kom forkogte linser, timian og ca. ½ dl vand ved og gennemkog i 5 min. Smag til og server til koteletterne sammen med brød. |
|
Opskriften er vist 10539 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne