Svinekoteletter med majs, tomat, champignon og hvidløg

Svinekoteletter med majs, tomat, champignon og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Svinekoteletter med majs, tomat, champignon og hvidløg, billede 4 Svinekoteletter med majs, tomat, champignon og hvidløg, billede 1 Svinekoteletter med majs, tomat, champignon og hvidløg, billede 2 Svinekoteletter med majs, tomat, champignon og hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Fadkoteletter fadkoteletter vejer ca. 100 gram stykket
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
140 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 glas Champignon, glas 170g. 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Brun koteletterne på en pande til de har fået farve (ca. 2 min. på hver side), og læg dem derefter i et ildfast fad.

Hak hvidløgene og fordel dem sammen med salt og peber, på koteletterne. De øvrige ingredienser hældes over koteletterne.

Stil fadet i en forvarm ovn på ca. 190 grader C. alm. ovn og lad koteletterne stege færdig i ca. 30 minutter.

En billig men lækker ret.





karakterer:
Opskriften er vist 36993 gange,
og udskrevet 868 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11595 (2760 kcal)
KJ pr. Pers. 2898 (690 kcal)
Vægt ialt 2871 gram
Vægt pr. Pers. 717 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-28 17:08:04
Very good!