Svinekoteletter i rejesovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Varm olie og smør i en pande og steg koteletterne 6-7 minutter på hver side. Hold dem varme.
Strø mel på pandesaften og rør bouillon, fløde og sherry langsomt i. Smag til med salt og peber. Tilsæt rejer. Kog endnu 2 minutter og hæld rejesovsen over koteletterne. |
|
Opskriften er vist 8624 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne