Svinekotelet på linsegrønt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Linserne skylles grundigt og sættes over i koldt vand og koges ca. 10 min. Linserne skylles igen og sættes over i bouillonen sammen med laurbærblad, porre, gulerødder og kartoffeltern. Koges ved svag varme ca. 10-12 min eller til det hele er mørt. Smages til med salt, peber og dijonsennep.
Mens linserne koges steges koteletterne af på begge sider. Steges ca. 6-8 min. på hver side. Krydres. |
|
Opskriften er vist 6903 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne