Svinekotelet med spinat, majs og tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber og provencekrydderi. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen. Rens spinaten eller porrerne. Kom spinaten eller porrer i skiver i letsaltet kogende vand og kog i ca. 3 minutter. Hæld vandet fra. Kog majskerner efter posens anvisning og hæld vandet fra. Majs fra dåse dryppes af og anvendes direkte. Halvér tomaterne. Bland spinaten med majs og tomat. Kom dressingen over grøntsagerne og servér dem til koteletten. Tips: Nakkekoteletter kan også anvendes. Stegetiden efter bruning er 6-7 minutter på hver side ved middelvarme. |
|
Opskriften er vist 6682 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne