Svinekotelet med soltørrede tomater og oliven
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Skær tomaterne i strimler og læg dem i blød i kogende vand i 15 min.
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie og smør. Giv dem 3 min. på hver side. Tag dem af varmen og hold dem varme. Svits fintsnittet løg i det samme fedtstof. Tilsæt tomater med væske og lad det koge op. Tilsæt fløde. Lad sovsen koge igennem og tilsæt oliven og friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber. Servér med friskkogt pasta. |
|
Opskriften er vist 8855 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne