Svinekotelet med lynstegte grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Skræl kartoflerne.
Skær kartofler og squash i lange tændstiktynde strimler. Pil løget og skær det i strimler. Skær/klip tomaterne i tynde strimler. Varm olien i en stor pande. Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter. Kom kartoflerne på panden. Vend dem ofte. Kom resten af grøntsagerne på panden 6 minutter senere. Rist dem under hyppig omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber. Drys med timian. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt. Tips: Til lynstegte grøntsager kan der ud over kartofler bruges fx gulerødder og porrer eller peberfrugter og aubergine. |
|
Opskriften er vist 9059 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne