Svinekotelet med hvidkålssalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges og pilles.
Hvidkål, miracel whip, frugtfileter og reven peberrod røres sammen. Smages til med salt og peber. Trækker herefter 10-15 min. Svinekoteletterne steges på pande ca. 7-8 min. på hver side. Tips: Kartoflerne kan i kold tilstand skæres i skiver og blandes med i salaten. |
|
Opskriften er vist 12429 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne