Svinekotelet med citron- og koriandersauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Svinekoteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 7-8 min. på hver side ved jævn varme.
Risene koges, afdryppes og blandes med ananastern. Varmes let igennem ved svag varme. Koteletterne tages af panden og holdes varme. Der laves en pandeafkog af citronsaft, bouillon samt koriander. Jævnes med maizena. Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 7071 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne