Svinekotelet med carrysauce og ris

Svinekotelet med carrysauce og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinekoteletter á 175 g
 olie til stegning
1 løg, finthakket
1 æble, i tern
2 tsk.karry
50 g.blå vindruer, udstenet og halveret
2 dl.hønsebouillon
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
 olie til stegning
100 g.ris
 
Opskrift:
Risene sættes over at koge.

Løg og æbler svitses af i lidt olie sammen med karry. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt bouillon og kog op. Inden servering varmes druerne med i saucen.

Svinekoteletter steges 6-8 minutter på hver side.

Serveres med ris og karrysauce.





karakterer:
Opskriften er vist 13903 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu