Svinekotelet med carrysauce og ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Risene sættes over at koge.
Løg og æbler svitses af i lidt olie sammen med karry. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt bouillon og kog op. Inden servering varmes druerne med i saucen. Svinekoteletter steges 6-8 minutter på hver side. Serveres med ris og karrysauce. |
|
Opskriften er vist 13903 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne