Sur-sød svinekotelet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med saucen:
Bland sherry, farin, soya og chiliflager og stil til side. Opvarm olien ved jævn varme på en pande. Læg koteletterne på og brun dem ca. 2 min på hver side. Hæld saucen over koteletterne og skru ned til svag varme. Lad koteletterne stege færdige under låg, ca. 10 min. Tilsæt 2-3 spsk vand, hvis væsken koger for meget ind. Kog nudlerne efter pakkens anvisninger, mens koteletterne steger i saucen. Lad nudlerne dryppe af og anret dem på tallerkner. Læg koteletterne ovenpå nudlerne ved hjælp af en tang. Hold dem varme. Bland maizenaen med vandet. Pisk maizenablandingen i saucen, bring det så i kog og lad det simre til saucen er jævn, 1-2 min. Hæld saucen over koteletterne, garner med peberfrugt og server straks. |
|
Opskriften er vist 8528 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god og nem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne