Sennepskoteletter med blancheret broccoli og sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne i halvdelen af smørret og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
Hak løgene, svits dem klare i resten af smørret og fordel dem over koteletterne. Hæld fedtet fra panden og kog den af med bouillon og hvidvin. Smag til med sennep, estragon, salt og peber og jævn saucen med creme fraiche. Hæld saucen over koteletterne og steg kødet mørt i ovnen ved 180 grader i ca. 25 min. Del broccolien i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 2 min., de må ikke miste deres sprødhed. Kog risene som angivet på emballagen og server dem til koteletterne sammen med saucen og den kogte broccoli. |
|
Opskriften er vist 12802 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne