Bjørns dyrekrebinetter
Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød og spæk køres en gang gennem kødhakkeren.
Kødet æltes med æg og rasp, og krydres med salt og peber Farsen rulles til en tyk pølse som skæres i passende skiver som formes til krebinetter. Krebinetterne vendes i rasp og steges på panden i smør og olie 5-6 minutter på hver side. Mel drysses på panden og røres godt ind, bouillon tilsættes lidt efter lidt, saucen spædes op med fløde og smages til med salt og peber. Krebinetterne kan serveres med kogte kartofler eller Pommes rissoles og kogte grønsager evt. bønner samt en klat ribsgele. |
|
Opskriften er vist 25441 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne