Ølmarinerede timiankoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør marinaden sammen, til honningen er helt opløst. Læg koteletterne i et halvdybt fad og hæld marinaden over. Dæk fadet til og sæt det køligt 5-6 timer eller fra morgen til aften.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Varm olien på en pande og brun koteletterne på begge sider. Dæmp varmen og steg koteletterne færdige ca. 3 min. på hver side. Drys dem med salt til sidst. Koteletterne kan serveres med varm eller kold kartoffelsalat eller pasta iblandet soltørrede tomater og lidt krydret olivenolie. |
|
Opskriften er vist 32966 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2007-12-11 06:50:01 vi lavede det med kylling og det smagte også rigtig godt, prøv det! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne