Koteletter, øl- og honningmarinerede
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til marinaden piskes sammen. Koteletterne marinerers 2- 3 timer i køleskab.
Koteletterne trykkes tørre og steges derefter 5-6 minutter på hver side. Lad koteletterne trække 10 min under stanniol inden serveringen. Vask rødbeder og kartofler og bag den i en 200 grader varm ovn, de er møre efter 1 1/4 time. Rør kryddersmørret sammen. Skær et kryds i kartoflerne og rødbederne, læg kryddersmørret heri. |
|
Opskriften er vist 22141 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne