Ungarske koteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun koteletterne på pande, og kom dem derefter i fad.
Sauce: Svits finthakket løg og bacon på pande, hvorefter resten tilsættes, hældes derefter over koteletterne. Stilles i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 min. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 73255 gange,
og udskrevet 2111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-06-13 18:43:03 Creamfraice, masser af salt og peber høre sig til. Og peberfrugt i tern anonym - 2011-01-03 15:59:35 jeg har også altid kommet creme fraich i saucen..... anonym - 2010-05-12 18:01:44 Kommen høre til i det tjekkiske køkken... Vi rejser mellem danmark og ungarn og hvis den skal være rigtig ungarnsk, ville jeg putte mere paprika i, og evt. nogle svampe... weber - 2005-01-01 01:01:01 der skal kommen i hvis den sakal være ungarsk Per - 2005-01-01 01:01:01 manglede en smugle smag, måske den skulle have en bouillonterning sammen med væsken/vandet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne