Skinkekoteletter (Cordon Bleu)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne renses og parres to og to efter størrelse. Bankes flade med håndroden, smøres med et tyndt lag dijonsennep og krydres med salt og peber.
1 skive skinke, ost og tomat lægges mellem koteletterne, som samles og bankes forsigtigt sammen igen med håndroden, kan evt. samles i siden med kødpinde. Løg og champignon hakkes groft og switses på en pande i olivenolie. Tages til side, hvorefter koteletterne Brunes let på panden, og tages til side. Løg hakkes fint og klares i en gryde, peberfrugt befries for kerner og ribber og hakkes fint, champignon hakkes fint. Varm olivenolie i en gryde, klar løget heri og tilsæt peberfrugter og champignon. Svits det hele, tilsæt bouillon og lad det koge ind, tilsæt derefter de hakkede flåede tomater. lad simre i ca 20 minutter, hvorefter der smages til med oregano, timian, salt & peber samt Balsamico eddike. Saucen hældes i et ildfast fad, de stegte champignon og løg lægges over og koteletterne lægges på toppen. Steger færdig i 200 grader varm ovn, i ca 20-30 minutter afhængig af koteletternes tykkelse. Serveres med ris eller frisk pasta, samt et godt brød, evt. et Ciabatta brød eller tilsvarende. |
|
Opskriften er vist 21448 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth Rosleff Sørensen - 2005-01-01 01:01:01 spændende og velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne