Provencekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
En nem middagsret med sydlandsk smag og udseende. Retten tilberedes i ovnen og serveres med groft brød til.
Rids koteletterne i kanten, så danner de ikke skål under bruningen. Drys dem med salt og peber og brun i olie. Svits derefter auberginer, squash og løg. Læg grøntsager og kød taglagt i et ovnfast fad med tomater. Kom timian ved og hæld bouillon i fadet. Læg folie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 min. Kom basilikumblade og oliven på og servér flûtes og Kraft dressing til. |
|
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne