Provencekoteletter

Provencekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 storekoteletter
4 storekartofler (eller 8 små)
 salt
 peber
0.5 dl.olie
1.5 dl.bouillon
1 aubergine på 300 g i skiver
3 squash (450 g) i skiver
2 skive løg
1 fedhvidløg, knust
500 g.tomater i skiver
1 kvisttimian
1 basilikum, frisk stilk
9 oliven, sorte
 kraft French Dressing eller kraft Sallad Dressing
 
Opskrift:
En nem middagsret med sydlandsk smag og udseende. Retten tilberedes i ovnen og serveres med groft brød til.

Rids koteletterne i kanten, så danner de ikke skål under bruningen. Drys dem med salt og peber og brun i olie. Svits derefter auberginer, squash og løg. Læg grøntsager og kød taglagt i et ovnfast fad med tomater. Kom timian ved og hæld bouillon i fadet. Læg folie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 min. Kom basilikumblade og oliven på og servér flûtes og Kraft dressing til.





karakterer:
Opskriften er vist 12700 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu