Paprikakoteletter med spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm ovnen op til 200 grader C. alm. ovn.
Brun koteletterne i gyldent fedtstof et halvt minut på hver side ved god varme på en pande og tag dem op. Hak og svits løget i det tiloversblevne fedtstof. Drys mel, paprika og lidt salt over og lad det varme igennem under omrøring et par minutter. Fjern panden fra varmen, hæld fløde og vand i og pisk saucen igennem. Læg blacherede spinatblade i et ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå spinaten og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres med Pasta og Grøn salat. |
|
Opskriften er vist 28972 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne