Paprikakoteletter med spinat

Paprikakoteletter med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Paprikakoteletter med spinat, billede 4 Paprikakoteletter med spinat, billede 1 Paprikakoteletter med spinat, billede 2 Paprikakoteletter med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.koteletter
10 g.smør/margarine
0.5 spsk.olie
 
 Sauce:
1 stortløg
1.5 spsk.hvedemel
1 tsk.paprika
1 dl.Kaffefløde 9%
1.5 dl.vand
200 g.hele spinatblade (evt frost)
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader C. alm. ovn.

Brun koteletterne i gyldent fedtstof et halvt minut på hver side ved god varme på en pande og tag dem op.

Hak og svits løget i det tiloversblevne fedtstof. Drys mel, paprika og lidt salt over og lad det varme igennem under omrøring et par minutter. Fjern panden fra varmen, hæld fløde og vand i og pisk saucen igennem.

Læg blacherede spinatblade i et ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå spinaten og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Serveres med Pasta og Grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 28972 gange,
og udskrevet 586 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu