Paprika koteletter med ananas 02
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne aftørres og krydres med salt peber og paprika.
Løget pilles og hakkes fint, peberfrugt befries for ribber og kerner, og hakkes halvgroft. Koteletterne brunes i rigeligt smør på begge sider og tages til side. Løgene svitses i samme smør (der kan evt. tilsættes mere fedtstof). Når løgene er klarede, tilsættes de hakkede peberfrugter som svitses med et øjeblik. Tilsæt ananas saften og reducer til ca det halve. Tilsæt evt. cognac. Tilsæt cremefraiche og lad det koge sammen ved svag varme et øjeblik. Smag til med salt, peber, paprika og evt. yderligere cognac. Anret koteletter og ananasskiver skiftevis i et ildfast fad, og hæld saucen over. Steges færdig i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter, indtil koteletterne er gennemstegte. Ovntid afhænger af koteletternes tykkelse, og hvor lang tid de fik på panden til at beynde med. Serveres i fadet, evt pyntet med tyndtskårne ringe af peberfrugt. Hertil spises løse ris eller pasta, samt godt brød. |
|
Opskriften er vist 15333 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer vsp - 2010-12-20 18:27:34 jeg syntes der skulle lidt karry i også så det kom jeg i fedtstoffet da jeg svitsede løgene. Det gør jeg igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne