Orientalske svinekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Gnid koteletterne med peber.
Bland mel og salt på en tallerken. Pisk æggeblomme på en anden tallerken. Læg mandelflagerne på en tredie. Vend først koteletterne i mel, derefter i æg og til sidst i mandlerne. Steg dem 5 min på hver side i smør på en pande. Læg koteletterne i et dybt fad og hold dem varme. Lad kirsebærrene dryppe godt af (gem saften) og varm dem derefter igennem på panden. Kom 3 spsk kirsebærsaft i en lille skål. Hæld resten på panden. Smag den evt. til med lidt sukker og jævn med maizenamelet, der er rørt ud i de 3 spsk salt. Hæld saucen ved koteletterne. Lun cognac'en f.eks. i en potageske og hæld den forsigtigt over koteletterne ved serveringen. Antænd den! |
|
Opskriften er vist 16017 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne