Napolitanske koteletter med rispillaw
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skinke, løg, hvidløg hakkes fint og svitses på panden, tilsæt de fintskårne flåede tomater, derefter rasp til tyk fars. Skær en lomme i koteletterne, sprøjt farsen i. Vendes i mel og steges i olivenolie 6-7 min. på hver side. Koteletterne lægges i et fad.
Lav tomatsovs på panden. Tomatsovs: Løg og bacon svitses, tilsæt paprika og basilikum, derefter tomatpuré og bouillon, koges ca. 10 min. tilsæt cremefraiche. Rispillaw: Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned til laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk. salt. |
|
Opskriften er vist 10158 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne