Himmelske karrykoteletter i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 393008 gange,
og udskrevet 24117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (283 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-02-14 17:00:49 "Så koges ind af med saften" Er det ananas saft ? jørgen - 2019-02-09 11:56:40 super ret prøv med ½ banan skåret på langs pr kotelet og ristes lige før severingen giver den sødme til det hele eik - 2018-05-21 19:09:14 Super mad. 5 herfra Elin - 2018-01-19 17:43:00 Tænker kyllingebryst, ikke bliver lige så tørt i denne ret som koteletter ❓det må prøves, da jeg ikke spiser gris Sarah W - 2017-11-16 19:31:04 Det er en dejlig ret, den er nem at lave og den smager super godt, jeg har lavet denne ret mange gange MJ - 2017-09-09 17:20:49 Den vil jeg prøve og lave...... lyder mums Morten A - 2017-06-26 13:38:39 Ananas og kød, ananas på pizza, ananas i burgere er og bliver bare en kriminel handling...!!! Marlene - 2017-04-10 19:28:04 En af mine ynglings opskrifter, nem at lave. Smager fantastisk som den, har man lyst kan man kan erstatte og tilføje efter smag. Jeg bruger nogle gange kokosmælk, porrer eller chili. Nanna - 2015-10-22 16:49:40 Super lækker! Har prøvet den som traditionel, sidst prøvede jeg dog med kylling i stedet også Med porrer! Gjorde kun retten endnu mere lækker syntes jeg! Megatron!! - 2015-10-06 18:49:05 Super ret og nem at lave, brugte bare friske champs istedet😆 Peace out 😆😆 Hella - 2015-01-08 13:45:20 Jeg skal lave den i aften for første gang. Jeg vil bruge stykker af frisk ananas i stedet for ringe og så vil jeg stege et løg i ringe sammen med friske champignons. Ved servering vil jeg drysse med lidt kokos og jordnødder og stykker af frisk ananas. Jeg vil servere basmatisk ris til. Glæder mig :) Helle - 2014-01-28 19:11:07 Undlod champignon og brugte dobbelt portion ananas. Super godt. Lindbeck/Nielsen - 2013-02-08 18:11:20 Super opskrift. Den skal bare prøves. Vi er helt vilde med den. Pia - 2012-11-29 14:41:52 Den smager bare super godt! Ungerne elsker det og så er den så simpel, let og hurtig at lave. Jeg giver dog ikke retten så lang tid i ovnen,da kødet bliver meget tørt. Pernille - 2012-11-22 17:00:40 Tilsætter løg og æbler i tern på panden sammen med ananas.. Mums!!!! Er ellers ikke vild med karry - men fordi denne ret har den søde ananas/æble smag i sig er jeg vild med kombinationen af det stærke og det søde. anonym - 2012-03-15 17:07:03 Fantastisk :) Kunne forstille mig at det smagte godt med flået tomat i også ... Men den opskrift hitter her hjemme og det bliver ikke sidste gang den bliver brugt. anonym - 2012-03-05 01:22:24 Helt fantatisk ret - og nem kan laves klar i forvejen og sættes i ovnen senere - jeg laver altid en ekstra potion karrysovs - lækker mums. :-) Peder - 2012-02-17 17:18:39 Hej Hvilken slags bouillionterning? Svin - grønsags- eller noget helt andet? Ditte Jørgensen - 2012-01-24 18:09:44 Her i huset ELSKER vi også denne ret. Den er nem at lave - også til gæster og så passer den jo sig selv når den er kommet i ovnen. - vil prøve med Kylling næste gang :-) anonym - 2011-12-12 22:44:05 Kan sagtens bruges som gæstemad anonym - 2011-11-24 12:45:44 Himmelsk nem ret Mette - 2011-08-16 18:25:39 Som tidligere skrevet var denne opskrift i en fakta reklame for laaang tid siden. Har lavet den op til flere gange og den er en succes hver gang. :-) Laver den dog med kyllingefilet. Rasmus: En af de første gange jeg lavede den skillede soven også, men har den ikke gjort alle de andre gange. Ved ikke selv helt hvorfor, men husk at rør rundt i sovsen mens du kommer fløden i. :-) Mads - 2011-04-18 08:31:27 Mmmmhhhhh, bedste...fadkoteletter...EVER! 10 herfra! kgrande - 2011-02-05 00:27:25 Brug dog FRISKE champignons - de har en helt anden delikat smag - skal prøve den en af dagene - mange år siden jeg lavede noget lignende. Marianne i Nice,Frankrig - 2010-12-14 10:34:01 God ide med porre, jeg ville have puttet et løg i, men porre er jo en løgart, så det passede jo lige så godt. anonym - 2010-10-23 17:07:32 Dette er en fantastisk ret som jeg tit laver og som bare er gode som hverdagsret men også til gæster. Mums!! anonym - 2010-10-22 10:55:09 Kæresten kan ikke lide champignon. Kan man erstatte det med noget andet? TT - 2010-08-17 22:12:48 uhmm.. den elsker jeg. kød var heller ikke tør.. Nammenam - 2010-05-31 18:47:56 SUPER nem og velsmagende ret. 10 herfra. Et ekstra glas champignon ville absolut ikke skade:) anonym - 2010-03-04 18:43:41 Må indrømme det er en Helt fantastisk ret, den smager så lækker og kan spises tit fordi man bare har lyst til den umhhh..jeg tilsætter også coctail pølser som lige får en tur på panden mums Janni86 - 2010-02-17 20:25:57 Mums!!! det smage sååå godt... sukker - 2010-02-14 14:35:06 rigtig god mad må godt være en smule stærker i smag Karina - 2009-11-24 22:10:27 DEJLIGT! Lavede det med friske champignon og kokosmælk. Serverede det for mine forældre, og de kunne begge rigtig godt lide det (selv om min mor ikke spiser champignon eller ananas) susan - 2009-11-20 09:33:33 Det er bare det lækreste ret...MUMS..kanon god smag og perfekt med ananas...meget populær hos os samt alle børnene Jane. - 2009-10-17 08:37:44 Servere stegte bananer til,smager rigtigt godt. Ida - 2009-09-17 14:31:17 Nej! Ananas fra dåse kan gå an, de friske er dejlige men bøvlede at have med at gøre. Men at anbefale champignons på glas, synes jeg er underligt fra den ellers fortrinlige portal. Om igen. W Heinze - 2009-09-10 08:04:13 Der er meget stor forskel på karry, også hvordan den bliver behandlet, så pøv jer frem, du vil opdage at det betaler sig Tine - 2009-08-13 11:39:51 Skal lave den til fødselsdag 25 pers. for min søn. Lyder let og til at gå til! anonym - 2009-04-14 15:36:23 Himmelske er ikke bare pral supergode , nemme at lave Når jeg laver ris kommer jeg finthakket løg i gryden og steger dem klare i lidt olie , og derefter kommer risene i ,og bruner dem lidt så får de en bedre smag , derefter kommes der vand i gryden , og koges som opskriften på posen Alex Marian - 2009-03-24 12:45:46 Hvis man bruger friske champignon kan man evt. bruge æblejuice som væde istedet for den væde glas champignonligger i.Det kan man iøvrigt til al karrysovs. Lækker ret. Alex - 2009-01-12 22:10:22 Super ! Jeg kom 2 porrer i, og ingen Marizena . Jeg fik meget ros for denne ret , skal laves igen og igen . nem at lave Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne