Marineret svinekotelet med forårsløg og kartofler

Marineret svinekotelet med forårsløg og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinekoteletter, ca. 400 g med ben
8 rensede forårsløg
2 småbagekartofler
 
 Marinade:
0.5 dl.god soya
1 spsk.vindruekerneolie
2 spsk.sherry- eller vineddike
1 fedhvidløg
 salt
 friskkværnet peber
 vindruekerneolie til stegning
 
 
 
Opskrift:
Rør marinaden sammen, læg kødet heri i 15 minutter ved stuetemperatur. Vend kødet en gang imellem.

Skræl og skær kartoflerne i ensartede stave som til pommes frites, læg dem i koldt vand i 5 min, tag dem op og tør dem godt. Rist kartoflerne gyldne og sprøde i varm olie, lad dem fedte af på en avis, drys med lidt salt.

Steg koteletterne (gem marinaden) i lidt olie på en pande, ca. 5 minutter på hver side. Kog/damp forårsløgene i en gryde med lidt letsaltet vand, tre-fire minutter. Hæld vandet fra, tilsæt marinaden fra kødet og kog den op sammen med løgene.

Server marinaden til de sprøde kartofler og de marinerede stegte koteletter.





karakterer:
Opskriften er vist 14711 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu