Marineret svinekotelet med forårsløg og kartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Rør marinaden sammen, læg kødet heri i 15 minutter ved stuetemperatur. Vend kødet en gang imellem.
Skræl og skær kartoflerne i ensartede stave som til pommes frites, læg dem i koldt vand i 5 min, tag dem op og tør dem godt. Rist kartoflerne gyldne og sprøde i varm olie, lad dem fedte af på en avis, drys med lidt salt. Steg koteletterne (gem marinaden) i lidt olie på en pande, ca. 5 minutter på hver side. Kog/damp forårsløgene i en gryde med lidt letsaltet vand, tre-fire minutter. Hæld vandet fra, tilsæt marinaden fra kødet og kog den op sammen med løgene. Server marinaden til de sprøde kartofler og de marinerede stegte koteletter. |
|
Opskriften er vist 14711 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne