Koteletter med mandler og ananas

Koteletter med mandler og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.mandler
4 Ananasringe fra dåse
1 tsk.karry
1 spsk.olie
4 Svinekoteletter
 
 Karrysovs:
4 dl.bouillon
1 spsk.hvedemel
1 tsk.karry
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 dl.(Brune) ris
200 g.finthakket hvidkål
100 g.bønnespirer
 
Opskrift:
Mandlerne smuttes og hakkes groft. Ristes på en tør pande.
Ananasskiverne drysses med karry og steges i olie ca. 1 minut.
Koteletterne steges på samme pande ca. 5 minutter på hver side alt efter tykkelse.

Sovs:
3 dl bouillon bringes i kog i en gryde og jævnes med 1 spsk mel udrørt i resten af bouillonen. Krydres med salt, peber og karry og koges godt igennem.

Læg en skive ananas på hver kotelet og drys mandlerne over. Hertil serveres ris, salat og sovsen.





karakterer:
Opskriften er vist 13707 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-13 17:36:18
Er det helt umuligt, at der er nogen der vil lære mig at lave noget brun sovs, jeg er 82 år og mand, og har aldrig lavet sovs, så HJÆLP mig dog nu. Kærlig hilsen Henry.