Koteletter med mandler og ananas
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne smuttes og hakkes groft. Ristes på en tør pande.
Ananasskiverne drysses med karry og steges i olie ca. 1 minut. Koteletterne steges på samme pande ca. 5 minutter på hver side alt efter tykkelse. Sovs: 3 dl bouillon bringes i kog i en gryde og jævnes med 1 spsk mel udrørt i resten af bouillonen. Krydres med salt, peber og karry og koges godt igennem. Læg en skive ananas på hver kotelet og drys mandlerne over. Hertil serveres ris, salat og sovsen. |
|
Opskriften er vist 13707 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henry - 2008-10-13 17:36:18 Er det helt umuligt, at der er nogen der vil lære mig at lave noget brun sovs, jeg er 82 år og mand, og har aldrig lavet sovs, så HJÆLP mig dog nu. Kærlig hilsen Henry. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne