Koteletter med karrysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Koteletter:
Drys friskkværnet peber på begge sider. Brun dem½ min. på hver side ved god varme. Færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 min på hver side. Drys salt på. Tag koteletterne af panden, hold dem varme. Skær peberfrugten i små terninger, bananerne i skrå skiver og skær afdryppet ananas i terninger - gem ananaslagen. Rist peberfrugt og ananas i smør på en varm pande i 1-2 min. Tag dem af. Rist bananskiverne et øjeblik. Læg fyldet på koteletterne ved servering. Karrysauce: Svits det hakkede løg og karry i fedtstoffet et par min. Tilsæt mel og rør godt. Kom bouillon i lidt ad gangen, kog saucen ca. 5 min. Smag til med lage fra ananas, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 22054 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne