Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Koteletterne brunes på panden og tages af.
Paprika svitses, piskefløde og rosiner tilsættes og koger op. Tilsæt salt, peber og læg kødet ned i panden igen. Skal simre 15 min. til kødet er mørt. Smages evt til med lidt mere paprika. Serveres i fad. Risene koges og serveres løse. |
|
Opskriften er vist 12679 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne