Koteletter i karrykrydret cidersauce

Koteletter i karrykrydret cidersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 svinekoteletter
 dl.æblecider
 Salt
 peber
2 løg
2 spsk.karry
3 spsk.mangochutney
 Olivenolie til stegning
 
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og brun dem i olien ca. 1 minut på hver side. Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad.

Steg løgene klare ved svag varme i lidt olie, tilsæt karry og rør grundigt sammen. Tilsæt cider og chutney, kog op under omrøring og smag til med salt og peber.

Hæld blandingen i fadet til koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Server med løse ris og grønne bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-20 16:36:52
Har lavet den til gæster med 1 dl. piskefløde i, så bliver den ekstra lækker og rund i smagen.

  -   2010-01-20 19:34:13
Kommentar. Jeg brugte æblejuice i stedet for æblecider

  -   2010-01-20 19:32:43
Det var en god og billig ret, men jeg lavede sovsen på panden og kom koteletterne der i, i stedet for i ovnen. Det smager godt.