Koteletter i karrykrydret cidersauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og brun dem i olien ca. 1 minut på hver side. Læg koteletterne i et smurt ovnfast fad.
Steg løgene klare ved svag varme i lidt olie, tilsæt karry og rør grundigt sammen. Tilsæt cider og chutney, kog op under omrøring og smag til med salt og peber. Hæld blandingen i fadet til koteletterne og sæt fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Server med løse ris og grønne bønner. |
|
Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bornholmeren - 2011-02-20 16:36:52 Har lavet den til gæster med 1 dl. piskefløde i, så bliver den ekstra lækker og rund i smagen. Gurli. - 2010-01-20 19:34:13 Kommentar. Jeg brugte æblejuice i stedet for æblecider Gurli. - 2010-01-20 19:32:43 Det var en god og billig ret, men jeg lavede sovsen på panden og kom koteletterne der i, i stedet for i ovnen. Det smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne