Kantonkoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Løgene pilles og hakkes. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Bladsellerien skylles og skæres på tværs i små stykker.
Koteletterne krydres med salt og peber, brunes på begge sider i fedtstoffet i en dyb pande og tages op. Løg, gulerødder og bladselleri svitses i panden. Ananassaften blandes med vand, til der bliver 3 dl, og tilsættes sammen med sherry, ananasstykker, timian, ingefær og sojasauce. Koteletterne lægges tilbage i panden. Låg lægges på, og retten steger videre ca. 15 minutter. Maizenamelet røres ud i koldt vand, og retten jævnes hermed. løse ris eller kogte kartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 13189 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne