Kantonkoteletter

Kantonkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 løg
3 gulerødder
4-5 stilkebladselleri
4 storesvinekoteletter
 salt
 peber
25 g.margarine eller smør
1 dåse ananas i terninger (ca. 80 g)
 vand
½ dl.sherry
0.5 tsk.tørret timian
3 spsk.sojasauce
0.5 tsk.ingefær
1-2 spsk.maizenamel
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Bladsellerien skylles og skæres på tværs i små stykker.

Koteletterne krydres med salt og peber, brunes på begge sider i fedtstoffet i en dyb pande og tages op.
Løg, gulerødder og bladselleri svitses i panden. Ananassaften blandes med vand, til der bliver 3 dl, og tilsættes sammen med sherry, ananasstykker, timian, ingefær og sojasauce.
Koteletterne lægges tilbage i panden. Låg lægges på, og retten steger videre ca. 15 minutter. Maizenamelet røres ud i koldt vand, og retten jævnes hermed.

løse ris eller kogte kartofler serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 13189 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu