Grillede koteletter med porrepurée
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Porrepurée:
Porrerne koges møre i vand med lidt salt. Porrerne hældes igennem sigte og afdryppes og holdes lune. Fløden lunes i en gryde. Porrerne blendes og køres med smør og den lunede fløde. Smages til med salt og peber. Sauce: Smør, mel og kødsky bages igennem til sauce. Koteletter: Koteletterne kommes på en grillpande og steges ca. 6 min. på hver side. Kartofler: Kartoflerne koges møre med skræl på. Anretning: Kom porrepuréen på en tallerken og læg koteletten herpå. Server kartofler og sauce ved siden af. |
|
Opskriften er vist 21669 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne